Det kan være svært at tage sig sammen til at besøge et kvindekrisecenter

04 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Er det nu egentlig nødvendigt med et besøg på det kvinde krisecenter?

Det er et spørgsmål, som man som kvinde kan stille sig selv.

Folk udefra ville sige, at det da var lige til højrebenet og nødvendigt at tage derhen, men det er noget andet, når man kan beskue det udefra, og det ikke er nogle konsekvenser med den beslutning, som man skal leve med selv.

For den beslutning kan få så store konsekvenser, at det ikke bare medfører betydning for en nogle måneder eller år frem i ens liv, men resten af ens liv.

Igen ville mange nok mene, at det er til det bedre, men det kan betyde omvæltninger og ar på sjælen, som der ikke lige heler med det samme.

Derfor er det forståeligt, at man lige overvejer, om tiden er moden til et besøg på et kvindekrisecenter, selvom det i langt de fleste tilfælde er det.

kvindekrisecenter

Man bør tage ind til det kvindekrisecenter

Stort set alle krisecentre til kvinder er gode, så man kommer i gode hænder, og man kan måske begynde at se ens liv på en helt ny måde, så man kan planlægge, hvordan man vil få det bedre liv.

Men det kan betyde en skilsmisse, og det vil ramme børnene.

Den slags tanker er helt naturlige, men beslutningen skal tages, for man ved nok inderst inde, at det ikke bliver bedre, og at alt andet er en fantasiforestilling, hvor man bilder sig selv ind, at man lever i et eventyr, hvor tingene bliver bedre, efter de har været dårlige.

Mennesker kan som udgangspunkt ikke ændre sig radikalt, og hvis deres handlinger har medført, at man er endt på et krisecenter for kvinder, så er der desværre en stor chance for, at det kan ske igen.

Så ønsker man det bedre liv, så starter det på kvindekrisecenteret.

Flere Nyheder