Få Costa Rica ind under huden på en sprogrejse

08 december 2018
Få Costa Rica ind under huden på en sprogrejse

Vil du have et land ind under huden, er det klart det bedste, at du bor der i længere tid, og at du lærer sproget. Selvom du kan opleve meget som turist, bliver det aldrig helt det samme, som hvis du kan sproget og har boet der i nogle uger eller måske endda måneder. 

Når du tager på en sprogrejse, er det lige præcis, hvad du kommer til. Du går i skole i hverdagene, hvor du har fokus på at lære at tale spansk. I weekenden har du fri til at tage på ture eller at blive i byen og hygge dig med de muligheder, der nu er der. 

Du kommer typisk enten til at bo i en lejlighed eller på et hotel, hvor der også bor andre rejsende og elever fra sprogskolen, eller hos en lokal familie. Den sidste mulighed er klart at foretrække, da du der får mulighed for at tale spansk hele tiden. Det betyder, at dit spanske hurtigt bliver rigtig godt. 

Har du mod på at planlægge det hele selv, kan du sådan set bare gøre det. Men der er meget at holde styr på. Derfor er er der mange, der vælger at få et firma som Bundgaard Rejser til at hjælpe dem. De har mange års erfaring med at sende elever ud til skoler i hele verden. Det er med til at gøre, at de har fuldstændig styr på, hvor de gode skoler er, hvor det er fedt at bo henne og har kontakter i landet, som du kan benytte dig af. 

Når du rejser med Bundgaard Rejser, køber du altså ikke bare en rejse gennem dem. Du har et sikkerhedsnet i ryggen, som kan hjælpe dig, hvis der er noget, der går skævt. Det kan være, at du ikke lige svinger med din værtsfamilie. Så kan Bundgaard Rejser hjælpe dig med at finde en ny. På den måde kan det være rigtig rart, at du kan få hjælp af dem, når du har brug for det. Læs mere på http://www.bundgaard-rejser.dk 

Flere Nyheder