Få et lysere hjem med franske døre

28 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have nye døre i din bolig, kan du overveje om nogle af dem skal være franske døre. Fordelen ved franske døre er at du vil få meget mere lys ind i din bolig og de kan være med til at samle din bolig og få rummene til at virke større. Det kan også være rart at kunne se mere af dit hjem, især hvis du er en småbørnsfamilie. 

Det kan også være et godt alternativ at udskifte døren, frem for at få sat et ekstra vindue ind. Det er både nemmere og billigere, end at skulle fjerne en del af væggen. 

franske døre

Få råd og vejledning

Inden du går i gang med den hel store omrokering og banker vægge ned, er det en god ide at starte med at få råd og vejledning af fagfolk. Det kan godt betale sig at få råd og vejledning, også selvom det måske koster penge i første omgang. Der kan være mange penge at spare og du vil få et resultat, som du i længden bliver langt gladere for. 

Hvis du har et parcelhus, en patriciavilla, en ældre lejlighed eller en herregård, er døre som franske døre, glas døre og fyldnings døre, som regel dem der passer bedst. Har du en moderne lejlighed eller hus, som er mere stilrent i sit udtryk, er en glat dør typisk mere passende. Den kan være med eller uden glas.

Nå du skal vælge døre kan du vælge igennem massive og kompakte døre eller en celledør. De første to typer er som navnene antyder døre som er tykkere end celledøre. De virker mere lydisolerende, især hvis du også får en karm og en tætningsliste med også. Det er især døre du skal overveje at få installeret i rum, hvor der typisk er støj som børneværelset, bryggers og badeværelset.

Flere Nyheder