Få hjælp til et flot smil

17 marts 2020 Cecilie Mortensen
Få hjælp til et flot smil

Der kan være flere forskellige årsager til, at man gerne vil have hjælp til et endnu flottere smil. For nogle skyldes det dog, at de måske mangler en eller flere tænder. Heldigvis så er tandlæger i dag så dygtige, at de kan hjælpe en med en løsning, der kan bringe et ekstra smil frem igen. Og den løsning er et implantat. Der er naturligvis ingen tvivl om, at det kan være en dyr fornøjelse med et tandimplantat. Ikke desto mindre så kan det være en god beslutning, hvis det har generet én, når man smiler, eller når man skal spise. 

Med et tandimplantat er man inde og sætte det fast i kæbebenet, så det fungerer som en rod. Når tandkødet omkring implantatet er fint helet, så sætter man en proceslænskrone eller en bro på. Med andre ord, så har man god mulighed for at genskabe en tand og dermed også det smil, man har haft tidligere. 

Før tandlægen går i gang med arbejdet, vil vedkommende typisk samarbejde med en kæbekirurg, for at man kommer bedst muligt i mål. For man skal trods alt kunne have sine implantater i mange år frem. 

Ønsker du hjælp til et tandimplantat i Århus? 

Hvis du vil have ekstra hjælp til at genskabe et flot smil, så er der hjælp at hente i Århus. Her findes der nemlig flere forskellige tandlægeklinikker, som har særlig erfaring med at lave tandimplantater. Før man beslutter sig for en tandlæge til opgaven, så kan det være en idé, at man får et prisoverslag. På den måde har man en fornemmelse af, hvad det ca. vil koste en at få lavet. For det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt med tandimplantater i Århus eller andre steder. 

Hvis du gerne vil godt i mål med en erfaren tandlæge, kan du læse mere her. 

Flere Nyheder