Få større chance for Blackjack med Blackjack Switch

22 oktober 2018 Tina Høy
Få større chance for Blackjack med Blackjack Switch

Hvis du vil prøve den sjove og populære Blackjack-version Blackjack Switch, kan du læse mere om spillet på money-play.dk. Her har du mulighed for at bytte kort mellem dine to hænder. Det gør, at du har en meget større chance for at få Blackjack eller få høje point. 

Regler

I Blackjack Switch skal du have 21 point eller komme så tæt på som muligt. Du får to gange to kort, fordi du skal spille med to hænder. Du må bytte det sidstgivne kort mellem de to hænder. Du kan dermed ikke sammensætte dine hænder fuldstændig, som du gerne vil, men du har i høj grad mulighed for at påvirke, hvordan sammensætningen af dine to hænder bliver.

Et es kan stadig både gælde for 1 og 11, billedkortene gælder for 10, mens de øvrige kort gælder for det antal point, som de har værdi.

Sådan spiller dealeren

Dealeren starter altid med at tjekke, om han eller hun har blackjack, hvis dealerens åbne kort er en 10’er, et billedkort eller et es. 

Hvis dealeren ikke har blackjack, og spillet fortsætter, skal dealeren spille efter nogle fastlagte regler. Dealeren stopper med at tage flere kort, hvis han eller hun har en hård 17, 18 eller point derover. 

De forskellige bets

Hvis du har meget gode kort, kan du vælge at fordoble din indsats, når du har fået kortene. Det ene af dealerens kort vil være synligt for dig.

Når du har to hænder, har du mulighed for at have par på tværs af dine hænder. Det kan du også placere et bet på, at du vil have, inden spillet starter. Du kan have et par, tre ens, to par eller fire ens. Dette bet bliver også kaldt en Super Match, og det er vigtigt, at du spiller på det, inden du får dine kort, hvis du vil deltage.

Flere Nyheder