Flakkebjerg Efterskole – deltag i fællesskabet og gør en forskel i fremtiden

16 februar 2017 admin

Tag på Flakkebjerg Efterskole og oplev, hvordan du kan realisere et projekt, du brænder for, og samtidig udvikle dig på det personlige plan. Her vil du møde mange andre unge mennesker, der brænder for det samme som dig og få nye stærke venskaber. På Flakkebjerg efterskole er der fokus på fællesskabet og alt det, som binder mennesker sammen på tværs af faglige, kulturelle og sociale skel. Du lærer som individ at forstå dig selv som en del af fællesskabet, og du udvikler dig både som individ og er med til at udvikle fællesskabet. Flakkebjerg Efterskoles fællesskab bygger på ligeværd, medansvar og social forståelse, og forskelligheden er et springbræt til at skabe åbenhed, tolerance og nysgerrighed. Flakkebjerg efterskole deltager aktivt i et demokratisk samfund ved at tage kritisk stilling til omgivelserne og handle både i lokalt og internationalt perspektiv. På Flakkebjerg Efterskole lægges der desuden vægt på samspillet mellem menneske og natur, og på at forstå egen kultur såvel som andres.

Forstå verden gennem 6 forskellige linjer

På Flakkebjerg Efterskole kan du tage 9. og 10. klasse, men du vil opleve, at undervisningen er organiseret anderledes en den, du kender fra folkeskolen. Flakkebjerg Efterskole tilbyder 6 forskellige linjer, der danner par om tre grundlæggende søjler: Politik, kultur og naturvidenskab. Den politiske søjle består af ’Media’, hvor du lærer at forstå verden gennem journalistik, medier og film, og ’Global’ giver dig mulighed for at få indblik i politik og demokrati. Den kulturelle søjle består af ’Performance’, som beskæftiger sig med drama, teater og dans, mens ’Art’ har fokus på billedkunst, foto og installationer. Den naturvidenskabelige søjle består af ’Adventuresport’ med fokus på samarbejde, sundhed og fysiske præstationer i naturen, mens ’Science’ giver dig mulighed for at fordybe dig i kemi/fysisk, innovation og teknologi. De mange forskellige tilgange har det fælles mål at skabe en bedre verden – både på Flakkebjerg Efterskole og i fremtiden.

Tilmelding til Åbent Hus-arrangement

Hvis du ønsker at blive optaget på Flakkebjerg Efterskolen, så finder du en tilmeldingsblanket på hjemmesiden. Skolen vil efter modtagelsen af din blanket give dig besked om, hvorvidt der er plads, og hvis ikke, så kommer du på venteliste. Hvis du få en plads, skal du betale et tilmeldingsgebyr på 1.200 kr. for at reservere pladsen, og hvis du fortryder din tilmelding før optagelsessamtalen eller senest 2 dage efter samtalen, så får du refunderet 700 kr. Sker det, at skolen på baggrund af optagelsessamtalen giver dig et afslag, så refunderes det fulde beløb. http://www.flakkebjergefterskole.dk/ anbefaler, at du deltager i et Åbent Hus arrangement, så du får et indblik i skolens værdier og spændende tilbud, inden du tilmelder dig.  

Flere Nyheder