Foretag al form for forberedelse ved maling af badeværelse

15 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Foretag al form for forberedelse ved maling af badeværelse

Selvom man tænker, at maling af badeværelse da ikke kan være omstændigt arbejde, når de fleste badeværelser jo ikke ligefrem er det mest dominerende og største af lokaler i de fleste hjem, så kan det sagtens blive et omfangsrigt arbejde at udføre.

Og det hægter sig ikke kun på, at man med stor sandsynlighed skal hen at male over flere gange, men at man også skal vælge den rette maling, udstyr og andet, da badeværelser jo bliver brugt tit, blive våde, fugtige og skifter temperaturer mange gange i løbet af en dag med bad, gulvvarme og mange andre ting, så man virkelig skal vælge alle disse ting med omhu, så malingen kan holde i mange år.

Men badeværelset er jo også et vigtigt rum at bruge. Mange mennesker, specielt i familiekonstellationer, finder ro og kan trække sig tilbage her og være i fred i bare et par minutter.

Ellers er det jo også et privat værelse, hvor man klarer de ting, der skal klares, tager bad, gør sig klar om morgenen inden arbejde og gør sig klar til at gå i seng om aftenen.

Så hvis der lige pludselig skal males, og man helst ikke må røre ved omgivelserne, så kan det blive svært at benytte dette lokale – især hvis der er ukendte malere derinde, man ikke vil være privat omkring.

Derfor kan en del af forberedelsen bestå i, at man for eksempel laver en aftale med naboen, overboen eller underboen om, at man gerne må låne toilettet, når det er meget akut, og man ikke selv har mulighed for at bruge sit eget.

For at gøre arbejdet lettere for en selv at male badeværelset eller lade andre om det, så er det smartest at fjerne nipsgenstande, gulvtæpper, gulvmåtte, håndklæder og andet, så disse ikke får maling på sig.

Så bliver det også nemmere at komme omkring, når man skal male.

Flere Nyheder