Hvem har det flotteste logo design?

14 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det behøver jo på ingen måde at være en kappestrid, men derfor kan man jo godt forsøge at overgå hinanden i, hvem der kan lave det bedste logodesign.

Det kan være i mange forbindelser, hvis man nu er et firma, som der skal have lavet et logo, hvor man nedsætter et udvalg eller flere grupper og enkeltpersoner til at se på, hvem der kan lave det bedste logo.
Til at man måske er en nyopstartet virksomhed, der skal have kreeret et logo, hvor man så hver især sætter sig ned for at se, hvem der kan visualisere virksomheden grafisk bedst.

Det er jo godt at have lidt indbyrdes konkurrence, så længe man er bare samlet bevæger sig mod det samme mål, så det egentlig ikke handler om at overtrumfe hinanden, men for at vise, hvad man hver især evner at præstere.

To hjerner tænker som bekendt bedre end én – så hvorfor ikke være mange om at tænke?

logo design

Hvem kan egentlig komme op med det bedste logo design?

Det kan jo være, der er nogle, som der bedst kan lidt at lave en længere brainstorm, hvor de udveksler idéer med sig selv og andre, går lange ture for at blive inspireret for dernæst at tegne logoet ned i forskellige skitser på papir.

Andre kan bedre lige at søge inspiration på nettet, og så ender de med at lave det grafisk i et computerprogram til sidst.

Den ene metode er ikke nødvendigvis bedre end den anden, for det handler jo om i sidste ende, at man ender med at komme frem til et logo, man er godt tilfreds med.

Måske ender det endda med, at man fusionerer de to forskellige skabeloner, som man er kommet frem til, så de mange idéer i sidste ende ender med at udgøre det endelige logo, som man beslutter sig til at bruge.

Flere Nyheder