Nye seksuelle veje åbner sig med en strapon

11 maj 2018 Astrid Pedersen
Nye seksuelle veje åbner sig med en strapon

En af de frækkeste og mest grænseoverskridende sextendenser, som er blevet populær inden for de seneste fem år, er rollespil. Mange seksuelle udtryksformer, som næppe kan karakteriseres som vanilla, er kommet ud af tabuets skygge. Og de nyere generationer går til disse udtryksformer med åbenhed og eventyrlyst.

Slip fantasien fri med en strapon

Det er således ikke længere forbeholdt lesbiske par i pornofilmene at eksperimentere med strapons. De ultra frække sexscener, hvor den ene pige tager seksuel dominans over den anden som penetrerende part, er flyttet ud i soveværelserne i de dansk hjem. Og her er det manden, som får lov at indtage rollen som den modtagende part.

Dette rollebytte virker måske lige i overkanten, hvis man er vant til en ren missionær hver onsdag aften. Men er man åben, nysgerrig og – frem for alt – i et forhold, som er præget af tillid og tiltro til hverandre, kan et sådant rollebytte tage én steder hen, man aldrig havde drømt om. Ikke kun i forbindelse med selve akten, men også i det følelsesmæssige forhold til eens livsledsager. Med en strapon kan man få en helt ny forståelse for, hvordan det må være at tilhøre det modsatte køn. Dette kan styrke den gensidige empati, som er hele det fundament, et sundt og velfungerende parforhold bygger på.

Køb strapon online, og slip for akavede øjeblikke

Hvis du og din partner føler, at I er modne til at prøve at bytte rolelr ved hjælp af en strapon, kan I med fodel finde udstyret hertil online. En strapon består af et bælte, på hvilket den medfølgende dildo monteres. Det kan således lade sig gøre at prøve med flere forskellige dforminger og størrelser, indtil man finder én der passer. Når I køber jeres nye strapon hos belugi.dk, slipper I for at møde naboer eller kolleger på vej ud af sexshoppen – og hos belugi.dk finder I samtidig et langt større udvalg, end I ville finde i en fysisk butik.

Flere Nyheder