SEO – beskyt dit ry på Google

13 marts 2018 Camilla Skøtt
SEO - beskyt dit ry på Google

Vil du gerne kontrollere, hvad der bliver vist i søgeresultaterne, hvis en person taster dit navn i søgefeltet på Google? Så skal du til at arbejde mere intensivt med SEO – og ikke mindst med såkaldt Online Reputation Management. På https://www.klikko.dk/online-reputation-management/ har vi fundet lidt mere information om emnet, og vi deler de overordnede punkter med dig her.

Grundlæggende er der 4 gode grunde til at arbejde med Online Reputation:

1. Der vil altid være nogle, der søger på dit navn; arbejdsgivere, personer du skal date, et firma der ønsker at samarbejde etc. Og mere end 40% har fravalgt en specifik person eller virksomhed, fordi de lavede en søgning på Google og fandt noget negativt.

2. Hvem som helst kan skrive dårlige ting om dig på nettet: din ekskone, en utilfreds kunde, en sur svigermor. Og selvom det ikke er sandt, så ligger det stadig på nettet.

3. Alt hvad der er online, ligger der for evigt. Også de ting du ikke bryder dig om.

4. Positiv omtale kan være gavnligt for dig og din karriere. Så det er værd at fremhæve det.

Har du mod på at gå i kast med Online Reputation Management, så er det bare om at kridte skoene. Med hjælp fra en SEO-ekspert kan du langt hen af vejen kontrollere, hvad der skal være let at finde om dig, når dit navn skrives i søgefeltet på Google.

Flere Nyheder