Spraymaling til badekar – fup eller fakta?

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af den misfarvede og krakelerede emalje i dit badekar? Så læs med her.

Hvordan renoverer man emaljen i et badekar?

Hvis dit gamle badekar skal fremstå flot og skinnende er det nødvendigt med en ny emalje. Det kan ikke lade sig gøre at polere en emalje som en gang blevet beskadiget i en grad hvor den er begyndt at slå revner eller blive misfarvet.

Den eneste måde hvorpå badekarret kan blive flot igen er ved en reemaljering. Og til dette formål har du brug for hjælp fra en dygtig badekarsmaler.

Kan jeg ikke bare selv reparere mit badekar ved hjælp af spraymaling til badekar?

Måske har du hørt at man kan indkøbe spraymaling til badekar som kan påføres direkte oven på den gamle emalje og gøre karrets inderside smuk og ensartet på ny. Men faktum er at dette ikke kan lade sig gøre.

Hvis du finder et produkt som kalder sig spraymaling til badekar er det højst sandsynligt fup. Du vil under ingen omstændigheder kunne opnå et flot og langtidsholdbart resultat ved maling af badekar ved hjælp af spraymaling.

Du vil sikkert godt kunne dække misfarvninger og mindre ujævnheder. Men malingen vil hurtigt skalle af eller krakelere. Og så er du lige vidt.

Lad en badekarsmaler sætte dit badekar flot i stand

Du bør derfor overlade opgaven med renovering af badekar til en dygtig badekarsmaler. Din badekarsmaler vil i kraft af sin erfaring og ekspertise have de skarpeste forudsætninger for at kunne få dit badekar til at stråle på ny.

På kun fire timer kan din badekarsmaler foretage en komplet reemaljering af det gamle badekar således at emaljen atter bliver stærk og hård. Og så vil du allerede efter et døgn atter kunne tage dit badekar i brug.

Find din badekarsmaler hos Emaljespecialisten – klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-til-badekar/ og læs mere.

Flere Nyheder